Prepaid creditcard aanvragen in Nederland

Een prepaid creditcard is vergelijkbaar met een prepaid SIM kaart voor uw telefoon. Voor het gebruik van de prepaid creditcard dient u eerst geld te storten op uw creditcard, pas daarna kunt u de creditcard gebruiken. Op deze manier heeft u meer controle over uw uitgaven met de creditcard.

Wanneer kies ik voor een prepaid creditcard?

Een prepaid creditcard kan een uitkomst zijn voor mensen met een negatieve BKR codering. Deze mensen komen niet in aanraking voor een gewone creditcard. Wanneer zij toch gebruik willen maken van een creditcard kan dit via de prepaid creditcard. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u op een buitenlandse reis gaat naar landen waar veel gebruik wordt gemaakt van creditcards. In Nederland kunt u de volgens prepaid creditcards aanvragen:

Voordelen prepaid creditcard aanvragen

Een belangrijk voordeel van de prepaid creditcard, is de controle die u heeft over uw uitgaven. U kunt niet meer uitgeven dan u van te voren hebt gestort op de creditcard, u koopt dus niet op krediet. Op deze manier is de kans veel kleiner dat u misschien meer uit geeft dan u eigenlijk wil en kan uitgeven. Uw kosten voor uw creditcard houdt u zelf in de gaten.

Prepaid creditcard in Nederland

Bovenstaande prepaid kaart is sindskort beschikbaar in Nederland. Een prepaid creditcard is Nederland is dan ook redelijk uniek en zal in de toekomst alleen maar populairder worden, profiteer dan ook nu van deze nieuwkomers op de creditcard markt! Een prepaid creditcard is geen gratis creditcard, u betaalt altijd een eigen jaarlijkse bijdrage voor uw creditcard.