Creditcard aanvragen met BKR codering

Wanneer u een negatieve BKR codering heeft is het lastig om een creditcard te krijgen. Een creditcard aanvragen met een negatieve BKR codering wordt dan ook meestal niet geaccepteerd. Creditcardmaatschappijen lopen namelijk een groter risico wanneer er al een negatief BKR op uw naam staat. Wanneer u een creditcard wilt aanvragen ondanks u codering raden wij aan om in ieder geval een zo laag mogelijke limiet te vragen, het risico voor lagere limieten is veel lager voor de maatschappijen. U kunt wel een prepaid creditcard aanvragen zonder BKR toetsing. Bij een prepaid creditcard moet u van te voren geld storten in een account. Daarna kunt u vanaf dit account betalen met uw prepaid credit card en profiteren van dezelfde gebruiksgemakken als een reguliere creditcard.

Creditcard zonder BKR toetsing?

Wanneer u een slecht BKR codering heeft, wilt u graag een creditcard aanvragen zonder de bekende BKR toetsing. Dit is echter vrijwel onmogelijk voor een reguliere creditcard bij de bekende creditcardmaatschappijen en banken, vanwege het te hoge risico. Een creditcard is in feite sterk te vergelijken met een doorlopend krediet, dit betekent dus ook dat de voorwaarden voor het verkrijgen van een creditcard bijna gelijk staan aan een lening.

Mogelijkheden creditcard met BKR registratie

Wanneer u toch een creditcard nodig heeft ondanks u BKR registratie bestaat er de mogelijkheid om een Prepaid Creditcard aan te vragen, zie hierboven. Deze prepaid creditcard is sindskort beschikbaar in Nederland. Deze vorm van creditcards is in Amerika al geruime tijd zeer populair. Met een prepaid creditcard heeft u de voordelen van het betaalgemak maar moet u zelf geld storten op uw creditcard account. U kunt nooit meer uitgeven dan u zelf op uw prepaid credit card stort.