Hoe een creditcard aanvragen

Je wilt een creditcard aanvragen, maar hoe moet dat eigenlijk? Wat komt er allemaal bij kijken? Er zijn een aantal zaken die vereist zijn voordat je een creditcard aan kan vragen. Er zijn ook verschillende soorten creditcards. Welke zijn dit en wat zijn hier de vereiste zaken van?

Hoe moet je een creditcard aanvragen?

Je moet minimaal achttien jaar zijn om een creditcard aan te mogen vragen. Ook moet je een minimum inkomen hebben per maand. Het ligt aan wat voor soort creditcard je aanvraagt, wat het minimuminkomen moet zijn. Je moet voor een creditcard je rekeningen kunnen betalen en dit ook daadwerkelijk doen. Kies de juiste creditcard. Eentje die bij jou past. Het ligt eraan hoe jij je creditcard wilt gaan gebruiken. Voor studenten bestaat er een studenten creditcard. Een creditcard kun je aanvragen bij je bank en op internet.

Soorten creditcards

Er bestaan verschillende creditcards in verschillende categorie├źn. In de categorie American Express Creditcards vallen de volgende creditcards: KLM Flying Blue Card, Blue van American Express, Platinum Card, Gold Card en de Classic Green Card. In de categorie Mastercard Creditcards vallen de Mastercard Classic, Mastercard Photo en de Mastercard Gold. In de categorie Visa Creditcards vallen de Visa World Card, Visa World Card Photo, Panda Visa Card, Visa World Card Gold en de Visa World Card Business. Gratis creditcards zijn Visa World Card, Visa World Card Photo en de Panda Visa Card. Goedkope creditcards zijn de Mastercard Classic, Mastercard Photo, Mastercard Gold, Visa World Card, Visa World Card Photo en de Panda Visa Card. Gold Creditcards zijn de Visa World Card Gold, Mastercard Gold en de American Express Gold Card. Als laatste zijn er ook nog zakelijke creditcards. Dit zijn de Visa World Card Business, American Express Business en de American Express Business Gold.

Bij alle creditcards zijn verschillende eisen gesteld. De creditcards van de categorie American Express Creditcards hebben verschillende voordelen. Met de ene kan je KLM Miles, inwisselbaar voor gratis vliegtickets en met de ander kan je voordelig van dezelfde luxe genieten. Met een andere kaart kan je weer wereldwijd betalen en de ander biedt je weer een doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Er zitten ook Creditcards tussen waar je een eigen foto op kan laten zetten. de Gold Creditcards hebben een hoog bestedingslimiet. Er bestaan Creditcards waarmee je het milieu steunt en met een andere Creditcard ben je weer verzekerd tegen verlies en diefstal. De Business Creditcards zijn gericht op zakelijke betalingen.